2013. december 1., vasárnap

Insta Sunday


Egyre többet vagyok és próbálok is aktív lenni instagramon, így úgy gondoltam a vasárnapi napot kinevezem Insta Sunday-nek a blogon. Instagramon itt tudtok követni: http://instagram.com/norcsi93Be kell vallanom ez már nem mostani kép, még talán augusztusban készült egy buliban :D De hát látjátok, a béke az fontos! :)


Napos idő alig van már, egyre ritkább, nekem még is most sikerült beszereznem egy új napszemüveget :D
Na hogy áll?


Megjöttek a karácsonyi kiadású kávék a Starbucks-ba. Egyszerűen megbabonáztak. Ez isteni finom Gingerbread latte volt. Még még még!


Amint az előző posztban ígértem, úgy döntöttem el kezdem a youtube csatornámat. Ez a kép a felvétel előtt fotóztam. A feltöltés még egy kicsit tolódik, mivel még sose vágtam videót, nagy feladat megtanulni kezelni egy profibb szerkesztő programot :)


Az utolsó képet pedig ma töltöttem fel, mivel ma készítettem el életemben először, teljesen egyedül mézeskalácsot. Távol az otthontól, egy kicsit karácsonyi otthoni hangulatot akartam varázsolni a lakásba. Már csak a díszítés van hátra. Plusz két hatalmas szívet is muszáj volt csinálnom.


Csodálatos december elsejét mindenkinek, remélem már meggyújtottátok az első gyertyát az adventi koszorún, ha nem rajta most! 
Puszi Nektek és szép estét!
<34 megjegyzés:

 1. A Gingerbread Latte engem is rabul ejtett, isteni finom! Lehet tudni esetleg, hogy miről lesz az első videó? Már várom :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerzeményes videót készítettem, de lehet a végén kedvencek lesz :D

   Törlés
 2. Nagyon szép vagy a képeken, már várom a videót! Jól néznek kis a mézeskalácsok, biztos finom. Majd karácsony előtt 1-2 nappal én is sütök :)

  VálaszTörlés