2013. november 26., kedd

Vissza vissza vissza!!!

Sziasztok!

Mint azt Ti is láthatjátok, nagyon nagyon rég nem írtam már. Ennek több oka is van, de leginkább az hogy nem jött az ihlet. Egyszerűen nem tudtam egy normális posztot megírni, valamiért nem ment. Meg persze júliusban megtudtam hogy felvettek az áhított főiskolára. Na akkor jött az albérlet keresés, ami nem volt kis meló. Végül utolsó pillanatokban sikerült felköltöznöm Budapestre, amikor már a szorgalmi időszak el is kezdődött. De igaz, azóta is remekül megvagyok itt, szeretek ebben a városban élni.
Szóval azok után hogy kipanaszkodtam magam nektek, hogy milyen béna is vagyok és mentségeket kerestem arra, hogy miért is nem írtam, jöjjön az amiért most írok :D Igen is, szeretnék visszatérni az én drága blogomhoz. Hiányzott már, szeretek írni és imádom, ha visszajeleztek nekem. Ezért is folytatom, nem hagyom abba, mint oly sok mindent az életemben. Sőt, erősen gondolkozom egy youtube csatorna indításán, nem tudom nektek mennyire tetszik az ötlet, kérlek segítsetek szeretnétek-e!?

Nagyon várom a véleményeteket, kérlek osszátok velem! :)
Puszi, 
Nóri

5 megjegyzés:

 1. Jajjj de jó, hogy adtál életjelet! Én nagyon várlak vissza és a Youtube csatornának is örülnék, biztos megnézném minden videódat! Milyen Budapesten lakni? Nem nagyon szokatlan? Én is vágyok oda egy kicsit, főleg a sok vásárlási lehetőség miatt :D de közben félek, hogy nem tudnék eligazodni a városban és mindig eltévednék vagy elkésnék :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, jó ezt hallani :) Érdekes, de az első naptól kezdve otthon érzetem magam a városban, annak ellenére, hogy nem tudtam akkor még mi merre van. Ha új helyre megyek, én is szoktam félni, hogy eltévedek, de akkor jön az okostelefon a gps szolgáltatásával :D A vásárlási lehetőségek tényleg nagyon jók, imádok csak nézelődni, bár fájdítom a szívem néha rendesen, főleg hogy az Árkád nagyon közel van hozzám :D Az biztos, hogy itt időben el kell indulni, ha időre megyek, de szerencsére a suli meg közel van. :)

   Törlés
  2. Ohh, úgy vágyok én is az Árkádba...:) szabadidőmben mindig ott sétálgatnék :D

   Törlés