2013. május 31., péntek

Summertime TAG

A imadeitiloveit bloggerinája kérte a következő TAG kitöltését és örömmel is teljesítem kívánságát, szívesen írok ilyen bejegyzéseket, remélem hogy mindenkinek tetszeni fog. :) Akkor essünk is neki.

1. Nyáron, hajmosás után, magától szárad a hajad vagy megszárítod?
Nem csak nyáron, hanem szinte minden hajmosás után levegőn szárad a hajam. Nem szeretem szárítani, minél jobban kerülöm a hőt a hajamon, elég neki ritkán a hajvasaló. Illetve mivel göndör a hajam, ezért jobban is néz ki, ha levegőn szárad, valahogy szebb göndör úgy.

2. Fagyi vagy jégkrém?
Hát erre elég nehéz válaszolnom. Régen mindkettőt mondtam volna, most már egyik sem :D
Most már inkább az úgynevezett frozen yogurtot részesítem előnyben. Veszek fagyasztott gyümölcsöt és általában görög joghurtot, végül pedig összeturmixolom. Nagyon imádom, isteni finom és tudom mi van benne, semmi ízfokozó, tartósítószer és társai. Nagyszerű nasi.

3. Szoknya vagy rövidnadrág?
Inkább rövidnadrág, annak ellenére, hogy egy darab sincs nekem. Szoknyám van és azt is szeretem. Nyárra most már ideje beszerezni egy két rövidnadrágot, meg jöhetne már a jó idő is.

4. Tenger vagy tópart?
Mindenféleképpen tengerpart. Kétszer sikerült eddig eljutnom, voltam Görögországban és Montenegróban. Imádtam a tengerpartot és szívesen vissza is mennék.

5. Hányas faktorú naptejet használsz?
Nincs rá szigorú szabályom hányas faktorút használok, most 20-as van itthon, de mikor milyet veszek.

6. Kedvenc nyári parfüm?
Nyáron imádom a testpermetet, főleg az Avonos gránátalmás változata. Szinte csak Avonos parfümjeim vannak. Imdáom még a City Rush-t. Gyümölcsös és virágos illatok a kedvenceim.

7. Kedvenc kiegészítő nyárra?
Szerintem nyáron a papucsok, saruk és a fülbevalók a legjobb kiegészítők. A nagy melegben ritkán engedem le a hajam, mert nagyon melegít, így egy szép fülbevaló szerintem nagyon jól mutat.

8. Saru vagy flip-flop?
Mindkettőt imádom, nem tudnék választani a kettő közül.

9. Kedvenc nyári sport?
A nyár az a táncé, szerintem. Olyankor többet mászkálok el esténként és többször is megyünk táncolni. Most már az életemben szerepet játszik a futás is, úgy hogy ez nem csak nyári, hanem egész éves sportom.

10. Kedvenc fesztivál?
Nem voltam még igazán nagy fesztiválon, meg kisebbeken se sokat, de annyira nem is vágyok. Egy ilyen fesztiválon olyan nagy a kosz és az igénytelenség szerintem, amit nem sokáig bírnék. Ennek ellenére egy Balaton Soundra azért szeretnék eljutni egyszer. Szerintem ez olyan dolog, amit egyszer mindenkinek át kell élnie.

11. Hova mész nyaralni?
Úgy néz ki idén elmarad a nyaralás, itt lesz még a szóbelim júliusban, utána ugye hogy felvettek-e vagy nem, albérlet keresés stb. Szóval így is sokba fog kerülni ez a nyár. De az ért Pesten biztos fogunk egy kicsit "nyaralni" barátnőmmel, megnézni a nevezetességeket, hiszen még egyikőnk se tudott ezekhez eljutni. Ha valami tudtok ajánlani, amit nézzünk meg mindenféleképpen, szívesen hallanám :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése