2012. szeptember 24., hétfő

Health Tips

Sziasztok!
Mára pár tippet hoztam, hogy egészségesebbek legyünk! Nagyon fontosnak tartom azt, hogy mi emberek egészségesen éljünk, hiszen így lehetünk sokáig együtt szeretteinkkel. Ezek a tippek számomra már a mindennapjaim alapelemei. Remélem számotokra is fontos az egészségetek és törődtök magatokkal. Jöjjenek hát:


1. A legeslegfontosabb hogy mindennap igyál annyi vizet amennyit csak tudsz, de legyen meg a minimum két liter. Ha nem szereted a vizet, feldobhatod különféle dolgokkal, mint például citrommal, vagy uborkával, vagy ha szereted akkor gyömbérrel, ez amellett hogy jót tesz a szervezetednek, még finomabbá is varázsolják italodat és többet is tudsz inni belőle.
2. A második nagyon fontos dolog, hogy a testedet mozgásban tartsd. Nem azt mondom hogy naponta eddz 1 órát, mert azt szinte senki se tudja megengedni magának. De nap mint nap hozhatunk helyes döntéseket: ha lifttel találod szemben magad, inkább használd a lépcsőt, ha 10 vagy 15 percre vagy a sulitól és tömegközlekedést használsz hogy eljuss oda, inkább sétálj, stb. Ha ezt betartod máris tettél valamit magadért.3. Ha esetleg diétázol, fontos hogy ne azt mondogasd magadnak hogy "vékony akarok lenni" vagy "azért csinálom hogy sovány legyek". Ezek helyett az legyen magad előtt hogy "egészséges akarok lenni és jól érezni magam a bőrömben". Magadért kell tenned, nem másokért.
4. A turmixolást egy remek dolognak tartom és imádom is. Rengeteg különféle turmixot elkészíthetsz egészséges módon. Segíti a fogyást, sok vitamint juttathatsz be a szervezetedbe és nem kell a zöldségeket rágcsálnod. Csak megiszod és jól érzed magad tőle, ilyen egyszerű.

5. Igyál Zöld teát! A zöld teának rengeteg jó tulajdonsága van. Először is koffein tartalma sokkal értékesebb mint a kávéé, sokkal hatékonyabban élénkít és beindítja az emésztés, illetve zsírégetést. Persze mindezt csak cukor nélkül.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése